SHQIPERIA

“Shengeni Ballkanik”, reagon Basha: S’mund të zëvendësojë dështimin e negociatave

Kreu i PD, Lulzim Basha ka reaguar pas deklaratave të kryeministrit Rama ne Ohër, ku foli për “Shengenin Ballkanik”:
Sipas Bashës, dështimi me integrimin europian nuk mund të zëvendësohet nga propaganda anti europiane e një autokrati të korruptuar.
Statusi i Bashës
Lëvizja e lirë e njerëzve, mallrave, shërbimeve dhe kapitalit është thelbi i integrimit europian dhe Europës së bashkuar. Parakushte për lëvizjen e lirë janë demokracia, sundimi i ligjit dhe garantimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut.
Dështimi me integrimin europian nuk mund të zëvendësohet nga propaganda anti-europiane e një autokrati të korruptuar, shkaktar i prapambetjes ekonomike dhe varfërimit të qytetarëve shqiptarë. Ka ardhur koha që Shqipëria të nxjerrë në dritë potencialin e saj të vërtetë!

Loading...


Kreu i PD, Lulzim Basha ka reaguar pas deklaratave të kryeministrit Rama ne Ohër, ku foli për “Shengenin Ballkanik”:

Sipas Bashës, dështimi me integrimin europian nuk mund të zëvendësohet nga propaganda anti europiane e një autokrati të korruptuar.

Statusi i Bashës
Lëvizja e lirë e njerëzve, mallrave, shërbimeve dhe kapitalit është thelbi i integrimit europian dhe Europës së bashkuar. Parakushte për lëvizjen e lirë janë demokracia, sundimi i ligjit dhe garantimi i të drejtave dhe lirive themelore të njeriut.

Dështimi me integrimin europian nuk mund të zëvendësohet nga propaganda anti-europiane e një autokrati të korruptuar, shkaktar i prapambetjes ekonomike dhe varfërimit të qytetarëve shqiptarë. Ka ardhur koha që Shqipëria të nxjerrë në dritë potencialin e saj të vërtetë!

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . “Shengeni Ballkanik”, reagon Basha: S’mund të zëvendësojë dështimin e negociatave “Shengeni Ballkanik”, reagon Basha: S’mund të zëvendësojë dështimin e negociataveRating: 5.0
To Top