SHQIPERIA

Sherri i fortë/ Artan Lame pritet me protesta në Lukovë (foto+video)

“Turp, turp të kesh..”, “Përjashta, mutër”, këto janë thirrjet e banorëve në momentin kur kreu i Agjencisë së Kadastrës hyn në zyrën lokale për të biseduar në lidhje me regjistrimin e pronave, të tokave bujqësore nga Kadastra.
Kreu i Agjencisë, Artan Lame së Kadastrës ka qenë sot në Lukovë për të biseduar mbi procesin e nisur mbi regjistrimin e pronave, i njohur si ndryshe dhe ATMP-të e famshme.
Por vizita e tij është shoqëruar me protesta të shumta nga banorët e zonës, të cilët i kanë kërkuar llogari për punën e Kadastrës. Në këtë takim ku ka qenë i pranishëm edhe kryetari i Bashkisë së Himarës, Jorgo Goro banorët kanë qenë tejet të revoltuar dhe se i janë hakërruar Lames.
https://www.gazeta-shqip.com/wp-content/uploads/2020/06/TMtFGTgBDFH3PE29ld76_24_802a2c7b65127766264b02760b9d42f1_video_360p_converted.mp4 Pamjet e kësaj përplasjeve janë publikuar nga Syri.net, Lame është përplasur dhe akuzuar nga banorët e zonave të Nivicës, Shën Vasilit dhe gjithë bregdetit.
“Ti je ideatori i ..

Loading...

“Turp, turp të kesh..”, “Përjashta, mutër”, këto janë thirrjet e banorëve në momentin kur kreu i Agjencisë së Kadastrës hyn në zyrën lokale për të biseduar në lidhje me regjistrimin e pronave, të tokave bujqësore nga Kadastra.

Kreu i Agjencisë, Artan Lame së Kadastrës ka qenë sot në Lukovë për të biseduar mbi procesin e nisur mbi regjistrimin e pronave, i njohur si ndryshe dhe ATMP-të e famshme.

Por vizita e tij është shoqëruar me protesta të shumta nga banorët e zonës, të cilët i kanë kërkuar llogari për punën e Kadastrës. Në këtë takim ku ka qenë i pranishëm edhe kryetari i Bashkisë së Himarës, Jorgo Goro banorët kanë qenë tejet të revoltuar dhe se i janë hakërruar Lames.

Pamjet e kësaj përplasjeve janë publikuar nga Syri.net, Lame është përplasur dhe akuzuar nga banorët e zonave të Nivicës, Shën Vasilit dhe gjithë bregdetit.

“Ti je ideatori i kësaj mbledhje, lëreni të ikni mos bëni mbledhje. Nuk më rruhet thotë kërma, ky është turp i madh…”, shprehet qytetarët të revoltuar.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Sherri i fortë/ Artan Lame pritet me protesta në Lukovë (foto+video) Sherri i fortë/ Artan Lame pritet me protesta në Lukovë (foto+video)Rating: 5.0
To Top