SHOWBIZ

Shtatzënë për herë të dytë? Flet më në fund Tuna

Tuna është shumë e përfolur së fundi për një shtatzëni të dytë.

Një koncert në Gostivar e ka rikthyer artisten e njohur të skenës pranë publikut, pas një kohe të gjatë izolimi. Megjithëse ka punuar për projekte të reja muzikore, Tuna ua ka ndier mungesën koncerteve live pranë publikut të saj.

Por koncerti i fundit, rikthimin e Tunës e përqendroi edhe te barku i saj, dukshëm i rrumbullakosur. Mijëra sy dyshuan se këngëtarja është duke pritur fëmijën e dytë. Shumë shpejt, fotot dhe videot që qarkulluan në rrjet u shoqëruan me titujt që këngëtarja është shtatzënë për herë të dytë…
Por Tuna nuk foli… Si gjithmonë, i zbulon gjërat atëherë kur do. Deri tani, pas përshkrimit të këtyre fotove, kur vendosi të ndajë me të gjithë miqtë virtualë.

“Ndihem e privilegjuar që pas këtj izolimi të gjatë individual dhe profesional, @theparkfestival festival më dha mundësinë të riçvirgjërohem në skenë. Gostivar, të faleminderit për këtë eksperiencë të veçantë. Uroj sa më shpejt të ..

Loading...

Tuna është shumë e përfolur së fundi për një shtatzëni të dytë.

Një koncert në Gostivar e ka rikthyer artisten e njohur të skenës pranë publikut, pas një kohe të gjatë izolimi. Megjithëse ka punuar për projekte të reja muzikore, Tuna ua ka ndier mungesën koncerteve live pranë publikut të saj.

Por koncerti i fundit, rikthimin e Tunës e përqendroi edhe te barku i saj, dukshëm i rrumbullakosur. Mijëra sy dyshuan se këngëtarja është duke pritur fëmijën e dytë. Shumë shpejt, fotot dhe videot që qarkulluan në rrjet u shoqëruan me titujt që këngëtarja është shtatzënë për herë të dytë…
Por Tuna nuk foli… Si gjithmonë, i zbulon gjërat atëherë kur do. Deri tani, pas përshkrimit të këtyre fotove, kur vendosi të ndajë me të gjithë miqtë virtualë.

“Ndihem e privilegjuar që pas këtj izolimi të gjatë individual dhe profesional, @theparkfestival festival më dha mundësinë të riçvirgjërohem në skenë. Gostivar, të faleminderit për këtë eksperiencë të veçantë. Uroj sa më shpejt të shihemi pa maska e pa distanca…

PS: A do të ulet apo rritet barku deri atëherë?!… Stay tuned” – shkruan Tuna dhe duket që nuk ka më nevojë për konfirmim.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Shtatzënë për herë të dytë? Flet më në fund Tuna Shtatzënë për herë të dytë? Flet më në fund TunaRating: 5.0
To Top