OTHER

Situata komike dhe të sikletshme, magjia e të udhëtuarit me autobus (Fotot)

Të gjithëve na është dashur të udhëtojmë me autobus. Dhe shpesh, aty është vendi ku përballemi me situata nga më të ndryshmet, që shpesh herë janë komike dhe të sikletshme.

Më poshtë, Gazeta SHQIP ka zgjedhur 36 foto ku tregojnë disa situata qesharake.

Loading...

Të gjithëve na është dashur të udhëtojmë me autobus. Dhe shpesh, aty është vendi ku përballemi me situata nga më të ndryshmet, që shpesh herë janë komike dhe të sikletshme.

Më poshtë, Gazeta SHQIP ka zgjedhur 36 foto ku tregojnë disa situata qesharake.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Situata komike dhe të sikletshme, magjia e të udhëtuarit me autobus (Fotot) Situata komike dhe të sikletshme, magjia e të udhëtuarit me autobus (Fotot)Rating: 5.0
To Top