SHOWBIZ

Sot po duket një zonjë e rëndë, por si dukej para 20 vitesh Gili?

Gili sot, çfarë dallon nga Gili para 20 vitesh.

Gili është këngëtarja e njohur e muzikës populllore e cila ka arritur që të jetë ndër femrat më të pëlyera nga audienca shqiptare.

Përvec talentit në muzikë, ajo u dallua edhe për stilin e saj e cila ka arritur të sjellë trende të reja duke qenë gjithmonë IN në secilën paraqitje, shkruan Kosovarja.

Me kalimin e viteve Gili duket se nuk ka ndryshuar aspak, duke e ruajtur origjinalitetin dhe bukurinë e rrallë përkundër moshës që ka.

Këtë më së miri e dëshmon imazhi të cilin e ka publikuar vet ajo, të para 20 viteve.

Aq e bukur duket, saqë mund ta ngatërrojmë me barbie, apo?

Loading...

Gili sot, çfarë dallon nga Gili para 20 vitesh.

Gili është këngëtarja e njohur e muzikës populllore e cila ka arritur që të jetë ndër femrat më të pëlyera nga audienca shqiptare.

Përvec talentit në muzikë, ajo u dallua edhe për stilin e saj e cila ka arritur të sjellë trende të reja duke qenë gjithmonë IN në secilën paraqitje, shkruan Kosovarja.

Me kalimin e viteve Gili duket se nuk ka ndryshuar aspak, duke e ruajtur origjinalitetin dhe bukurinë e rrallë përkundër moshës që ka.

Këtë më së miri e dëshmon imazhi të cilin e ka publikuar vet ajo, të para 20 viteve.

Aq e bukur duket, saqë mund ta ngatërrojmë me barbie, apo?

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Sot po duket një zonjë e rëndë, por si dukej para 20 vitesh Gili? Sot po duket një zonjë e rëndë, por si dukej para 20 vitesh Gili?Rating: 5.0
To Top