VIDEO

Super Kamerierja shfaqet në punë vetëm me ngjyrë trupi shikone reagimin

Loading...

Super Kamerierja shfaqet në punë vetëm me ngjyrë trupi shikone reagimin

Një shaka e publikuar në YouTube nga ‘Jen The Body Painter’ është bërë hit në internet. Jen, që është një artiste, ia pikturoi rrobat një kameriere që punon në një restorant për t’i befasuar njerëzit që u shërben. Ata filmuan gjithçka nga një kamerë e fshehur dhe askush nuk mund ta vërente se kamerierja s’kishte veshur asgjë përveç ngjyrë – derisa ajo u afrua shumë pranë tyre, transmeton KosovaToday. Kur e marrin vesh, reagimet e tyre janë qesharake. Shikojeni videon:

Loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. benjaminpeel@yahoo.com'

    cat hat

    19/09/2019 at 20:09

    I got what you mean,saved to favorites, very decent website.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

ADSTERA ADS

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Super Kamerierja shfaqet në punë vetëm me ngjyrë trupi shikone reagimin Super Kamerierja shfaqet në punë vetëm me ngjyrë trupi shikone reagiminRating: 5.0
To Top