SHOWBIZ

Teuta Krasniqi tregon se për çfarë e xhelozon bashkëshortin

Për çfarë e xhelozon bashkëshortin? Na e tregon Teuta Krasniqi.

Pasi mori pak pushim nga rrjetet e saj sociale, Teuta Krasniqi u rikthye me postim në Instagram.

Ajo dhe bashkëshorti i saj Adonisi, kujdesen që çdo vakt ta gatuajnë në shtëpi për familjen.

Por, sipas Teutës, ai gatuan pak më mirë se ajo gjë që e bën aktoren pak xheloze.

“Kur e bon burri dreken, xhelozoj kapak se përgatit ma mirë se unë”, shkruan ajo në një postim, teksa prezanton një drekë vegane.

Loading...

Për çfarë e xhelozon bashkëshortin? Na e tregon Teuta Krasniqi.

Pasi mori pak pushim nga rrjetet e saj sociale, Teuta Krasniqi u rikthye me postim në Instagram.

Ajo dhe bashkëshorti i saj Adonisi, kujdesen që çdo vakt ta gatuajnë në shtëpi për familjen.

Por, sipas Teutës, ai gatuan pak më mirë se ajo gjë që e bën aktoren pak xheloze.

“Kur e bon burri dreken, xhelozoj kapak se përgatit ma mirë se unë”, shkruan ajo në një postim, teksa prezanton një drekë vegane.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Teuta Krasniqi tregon se për çfarë e xhelozon bashkëshortin Teuta Krasniqi tregon se për çfarë e xhelozon bashkëshortinRating: 5.0
To Top