SHOWBIZ

Teuta Rugova feston ditëlindjen, do të befasoheni me moshën e saj

Teuta Rugova po bëhet çdo herë e me e bukur.

Ajo është një nga femrat më të komentuara, pikërisht për shkak se në moshë qysh të re u fut në botën e politikës, madje për dy mandate ishte pjesë e Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Është kjo Teuta Rugova, vajza e presidentit historik, Ibrahim Rugova.

Por, ish-deputetën ka kohë që nuk e shohim as në politikë, megjithatë s’mbetet pas, kur flitet për sharmin e saj.

Ajo sot ka ditëlindjen dhe mbush plot 30 vite jetë.

Teuta, megjithatë vazhdon ta ruajë ëmbëlsinë, atraktivitetin dhe elegancën që e karakterizon.

Loading...

Teuta Rugova po bëhet çdo herë e me e bukur.

Ajo është një nga femrat më të komentuara, pikërisht për shkak se në moshë qysh të re u fut në botën e politikës, madje për dy mandate ishte pjesë e Kuvendit të Republikës së Kosovës.

Është kjo Teuta Rugova, vajza e presidentit historik, Ibrahim Rugova.

Por, ish-deputetën ka kohë që nuk e shohim as në politikë, megjithatë s’mbetet pas, kur flitet për sharmin e saj.

Ajo sot ka ditëlindjen dhe mbush plot 30 vite jetë.

Teuta, megjithatë vazhdon ta ruajë ëmbëlsinë, atraktivitetin dhe elegancën që e karakterizon.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Teuta Rugova feston ditëlindjen, do të befasoheni me moshën e saj Teuta Rugova feston ditëlindjen, do të befasoheni me moshën e sajRating: 5.0
To Top