OTHER

Transformimi i pabesueshëm/ Të “dënuara” për t’u kalbur, por…

Pastrimi ndonjëherë është kënaqësi. Nuk ka asgjë më të mirë se sa rikthimi i diçkaje që është lënë pas dore në lavdinë e saj; dhe sa më i pisët të ishte, aq më mirë ndihesh.

Dhe çfarë bëhet më e zymtë se sa gjërat që lihen jashtë shtëpisë?! Të gjendur përballë elementeve – shiut, baltës, smokut dhe ndotjes – shumë prej këtyre objekteve dukeshin përtej shpëtimit, të dënuara të kalbeshin.

Më poshtë keni disa transformime që para pastrimit dukeshin të pamundura për t’u rikthye në “jetë”.]

Loading...


Pastrimi ndonjëherë është kënaqësi. Nuk ka asgjë më të mirë se sa rikthimi i diçkaje që është lënë pas dore në lavdinë e saj; dhe sa më i pisët të ishte, aq më mirë ndihesh.

Dhe çfarë bëhet më e zymtë se sa gjërat që lihen jashtë shtëpisë?! Të gjendur përballë elementeve – shiut, baltës, smokut dhe ndotjes – shumë prej këtyre objekteve dukeshin përtej shpëtimit, të dënuara të kalbeshin.

Më poshtë keni disa transformime që para pastrimit dukeshin të pamundura për t’u rikthye në “jetë”.]

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Transformimi i pabesueshëm/ Të “dënuara” për t’u kalbur, por… Transformimi i pabesueshëm/ Të “dënuara” për t’u kalbur, por…Rating: 5.0
To Top