SHQIPERIA

U përdor nga James Bond, del në shitje “bisha” Jaguar (Fotot)

Në vitin 2010, Jaguar i ka mahnitur të gjithë, kur e prezantoi modelin C-X75, të krijuar në bashkëpunim me Williams F1. Dukja e mahnitshme që kishte në pjesën e jashtme dhe 778 kuaj fuqitë që i prodhonte, e bënin një model shumë të pëlqyer.
Por, gjendja ekonomike që mbretëronte në atë kohë, kishin bërë që të mos prodhohej ndonjëherë, meqë nuk pritej të kishte kërkesën e duhur në treg.
Tani Jaguar e ka krijuar në tërësi një C-X75 Spectre, që do të dalë në shitje në Abu Dhabi brenda këtyre ditëve. Ky model u përdor nga James Bond në disa prej skenave kryesore të filmit të tij.

Loading...

Në vitin 2010, Jaguar i ka mahnitur të gjithë, kur e prezantoi modelin C-X75, të krijuar në bashkëpunim me Williams F1. Dukja e mahnitshme që kishte në pjesën e jashtme dhe 778 kuaj fuqitë që i prodhonte, e bënin një model shumë të pëlqyer.

Por, gjendja ekonomike që mbretëronte në atë kohë, kishin bërë që të mos prodhohej ndonjëherë, meqë nuk pritej të kishte kërkesën e duhur në treg.

Tani Jaguar e ka krijuar në tërësi një C-X75 Spectre, që do të dalë në shitje në Abu Dhabi brenda këtyre ditëve. Ky model u përdor nga James Bond në disa prej skenave kryesore të filmit të tij.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . U përdor nga James Bond, del në shitje “bisha” Jaguar (Fotot) U përdor nga James Bond, del në shitje “bisha” Jaguar (Fotot)Rating: 5.0
To Top