“Unë do të isha i interesuar për ndryshimet e Kodit Penal, nëse në tryezë do të vendoseshin edhe rasti Monstra, Lagjja e trimave dhe Alfa”

“Duhet të jesh aktor i këtyre bisedime që të dish çfarë mund të ndodh. ASH nuk është pjesë e këtyre kalkulimeve. Tani po del se opozita ka ndikuar te presidenti The post “Unë do të isha i interesuar për ndryshimet e Kodit Penal, nëse në tryezë do të vendoseshin edhe rasti Monstra, Lagjja e trimave dhe Alfa” appeared first on FLAKA.

“Unë do të isha i interesuar për ndryshimet e Kodit Penal, nëse në tryezë do të vendoseshin edhe rasti Monstra, Lagjja e trimave dhe Alfa”

“Duhet të jesh aktor i këtyre bisedime që të dish çfarë mund të ndodh. ASH nuk është pjesë e këtyre kalkulimeve. Tani po del se opozita ka ndikuar te presidenti

The post “Unë do të isha i interesuar për ndryshimet e Kodit Penal, nëse në tryezë do të vendoseshin edhe rasti Monstra, Lagjja e trimave dhe Alfa” appeared first on FLAKA.