SHOWBIZ

Vajza e Shkurtes një farmaciste bukuroshe

Një farmaciste bukuroshe si vajza e Shkurtes.

Shkurte Fejza këngëtarja e njohur kosovare është nënë e tri vajzave dhe një djali.

Për tri vajzat e saj dihet thuajse çdo gjë. Gresa, Besiana e Agnesa janë tri motrat bukuroshë që jo rrallë herë marrin vëmendje, shkruan Kosovarja.

Dy të parat e kanë ndjekur rrugën e nënës për tu marrë me muzikë, ndërsa Agnesa krejt diçka tjetër.

Ajo ka zgjedhur farmacinë, ku së fundmi shfaqet në uniform e që po i ka mjaft hije.

Loading...

Një farmaciste bukuroshe si vajza e Shkurtes.

Shkurte Fejza këngëtarja e njohur kosovare është nënë e tri vajzave dhe një djali.

Për tri vajzat e saj dihet thuajse çdo gjë. Gresa, Besiana e Agnesa janë tri motrat bukuroshë që jo rrallë herë marrin vëmendje, shkruan Kosovarja.

Dy të parat e kanë ndjekur rrugën e nënës për tu marrë me muzikë, ndërsa Agnesa krejt diçka tjetër.

Ajo ka zgjedhur farmacinë, ku së fundmi shfaqet në uniform e që po i ka mjaft hije.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Vajza e Shkurtes një farmaciste bukuroshe Vajza e Shkurtes një farmaciste bukurosheRating: 5.0
To Top