SHOWBIZ

Vdes këngëtari i njohur në moshën 62 vjeçare

Vdiq Ian Mitchell, ish-anëtar i “Bay City Rollers”.

Ian Mitchell, ish-anëtar i “Bay City Rollers”, ka vdekur në moshën 62 vjeç. Bay City Rollers thanw se ata janë “thellësisht të pikëlluar” nga vdekja e ish-anëtarit Ian Mitchell.

“Pusho në paqe, Ian”, shkruan banda skoceze, ndërsa njoftuan vdekjen e tij në faqen e tyre në Instagram.

Mitchell u bashkua me grupin në 1976 në moshën 17 vjeç, duke zëvendësuar anëtarin themelues dhe basistin Alan Longmuir, përcjell portali rtv21.

Por ai u largua nga grupi pas nëntë muajsh për të kthyer në vendin e tij të lindjes Irlandë, ku ai interpretoi me miqtë e shkollës së vjetër si grupi Rosetta Stone.

Ndërsa Mitchell ishte me Rollers, ata publikuan albumin Dedication të vitit 1976 dhe një version të kopertinës së Dusty Springfield.

Por ai gjeti tensione brenda grupit, vështirë për t’u përballuar dhe u largua në dhjetor, për t’u zëvendësuar nga kitaristi Pat McGlynn.

Duke shkruar në Facebook, anëtari themelues Stuart Wood tha se vdekja e ish..

Loading...

Vdiq Ian Mitchell, ish-anëtar i “Bay City Rollers”.

Ian Mitchell, ish-anëtar i “Bay City Rollers”, ka vdekur në moshën 62 vjeç. Bay City Rollers thanw se ata janë “thellësisht të pikëlluar” nga vdekja e ish-anëtarit Ian Mitchell.

“Pusho në paqe, Ian”, shkruan banda skoceze, ndërsa njoftuan vdekjen e tij në faqen e tyre në Instagram.

Mitchell u bashkua me grupin në 1976 në moshën 17 vjeç, duke zëvendësuar anëtarin themelues dhe basistin Alan Longmuir, përcjell portali rtv21.

Por ai u largua nga grupi pas nëntë muajsh për të kthyer në vendin e tij të lindjes Irlandë, ku ai interpretoi me miqtë e shkollës së vjetër si grupi Rosetta Stone.

Ndërsa Mitchell ishte me Rollers, ata publikuan albumin Dedication të vitit 1976 dhe një version të kopertinës së Dusty Springfield.

Por ai gjeti tensione brenda grupit, vështirë për t’u përballuar dhe u largua në dhjetor, për t’u zëvendësuar nga kitaristi Pat McGlynn.

Duke shkruar në Facebook, anëtari themelues Stuart Wood tha se vdekja e ish-shokut të tij të bandës ishte “një lajm shumë i trishtuar” Ai tha se kishte “shumë kujtime të këndshme” me Mitchell, duke shtuar se ai do të “mungonte shumë”.

Këngëtari amerikan Kyle Vincent, i cili interpretoi me Mitchell në vitet 2000, tha se ai kishte “disa kujtime të shkëlqyera” nga koha e tyre së bashku.

Duke shkruar në Instagram, ai i dërgoi “ngushëllimet e tij më të thella” të vejës së Mitchell Wendy “dhe fansave të Ian në të gjithë botën”.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Vdes këngëtari i njohur në moshën 62 vjeçare Vdes këngëtari i njohur në moshën 62 vjeçareRating: 5.0
To Top