OTHER

Veprimi jetëndryshues, transformimi i pabesueshëm i 39-vjeçarit pasi la drogën (Foto)

Një ish-i varur nga droga ka zbuluar se ai ka arritur të bëj një trup të shkëlqyer në vetëm 25 javë pasi ka ndjekur një regjim intensiv stërvitje.

Matt Ellengold, 39 vjeç, nga Londra, tregoi se kur jeta e tij “rrotullohej” rreth drogës, alkoolit dhe festave, ai thjesht do të hante atë që dëshironte dhe nuk kujdesej kurrë për mënyrën se si dukej.

Por pasi la drogën dhe alkoolin ai shtoi në peshë. Ndërsa më pas i vendosur për të realizuar një trup perfekt ai nisi intensivit stërvitjen. Vetëm në 25 javë me një regjim intensiv ushtrimesh 39 vjeçari humbi 28 kg dhe realizoi një trup me forma perfekte.

Loading...

Një ish-i varur nga droga ka zbuluar se ai ka arritur të bëj një trup të shkëlqyer në vetëm 25 javë pasi ka ndjekur një regjim intensiv stërvitje.

Matt Ellengold, 39 vjeç, nga Londra, tregoi se kur jeta e tij “rrotullohej” rreth drogës, alkoolit dhe festave, ai thjesht do të hante atë që dëshironte dhe nuk kujdesej kurrë për mënyrën se si dukej.

Por pasi la drogën dhe alkoolin ai shtoi në peshë. Ndërsa më pas i vendosur për të realizuar një trup perfekt ai nisi intensivit stërvitjen. Vetëm në 25 javë me një regjim intensiv ushtrimesh 39 vjeçari humbi 28 kg dhe realizoi një trup me forma perfekte.

Loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Veprimi jetëndryshues, transformimi i pabesueshëm i 39-vjeçarit pasi la drogën (Foto) Veprimi jetëndryshues, transformimi i pabesueshëm i 39-vjeçarit pasi la drogën (Foto)Rating: 5.0
To Top