SHOWBIZ

Vesa Luma reagon për postimin e IKSHPK-së, ndjehet e shokuar

Vesa Luma e shokuar nga postimi i IKSHPK-së.

Statusi i mbrëmshëm nga IKSHPK ka nxitur reagime të shumta.

Vesa Luma është këngëtarja e fundit e cila tregon se është shokuar nga përpilimi i tekstit të IKSHPK-së, shkruan lajmi net.

Dje Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në një postim ndër tjerash kishte shkruar “Gjithkush ka të drejtë të infektohet”.

Këngëtarja kishte ndarë këtë postim në profilin e saj dhe mbi foto shkruante “Zgjohet njeri me shpejtësi me pa situatën në faqen zyrtare, dhe del kjo”.

Loading...

Vesa Luma e shokuar nga postimi i IKSHPK-së.

Statusi i mbrëmshëm nga IKSHPK ka nxitur reagime të shumta.

Vesa Luma është këngëtarja e fundit e cila tregon se është shokuar nga përpilimi i tekstit të IKSHPK-së, shkruan lajmi net.

Dje Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në një postim ndër tjerash kishte shkruar “Gjithkush ka të drejtë të infektohet”.

Këngëtarja kishte ndarë këtë postim në profilin e saj dhe mbi foto shkruante “Zgjohet njeri me shpejtësi me pa situatën në faqen zyrtare, dhe del kjo”.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Vesa Luma reagon për postimin e IKSHPK-së, ndjehet e shokuar Vesa Luma reagon për postimin e IKSHPK-së, ndjehet e shokuarRating: 5.0
To Top