SHOWBIZ

Veturë të re super,ky është ҫmimi marramendës

Veturë të re super,ky është ҫmimi marramendës
Loading...

Ermali vazhdon të jetë ndër këngëtarët më të përfolur në publik.

Këngëtari Ermal Fejzullahu ka bërë ngahera një jetë luksoze dhe blerja e tij më e fundit na e rikonfirmon statusin e tij ekonomik.

Me anë të një postimi në “Instagram”, Fejzullahu ka treguar se tanimë është i zoti i një automjeti të markës “Range Rover Sport (20017), që nuk kushton më pak se 66 mijë dollarë.

Duket se këngëtari kosovar është tepër i dhënë pas makinave, pasi edhe konçensionari ku ka blerë “Range Rover”in i ka kushtuar një postim dhe e ka cilësuar si klient të nderuar.
Veturë të re super,ky është ҫmimi marramendës

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Veturë të re super,ky është ҫmimi marramendës Veturë të re super,ky është ҫmimi marramendësRating: 5.0
To Top