SHQIPERIA

Vila luksoze?! Reagon për herë të parë Basha!

“Nuk ka gënjeshtër që mund të më heqë nga detyra ime”. Është kjo përgjigjja e kryedemokratit Basha nga Korça lidhur me akuzat ndaj tij dhe lajmet për një vilë të dhuruar.
Sipas Bashës gënjeshtrat kundër tij dhe familjes së tij, janë një përpjekje cinike e Ramës për të hequr vëmendjen nga dështimet dhe skandalet dhe se nuk bëhet pjesë e kësaj loje.
“Nuk ka gënjeshtër që mund të më heqë nga detyra ime. Gënjeshtrat kundër meje dhe familjes time janë një përpjekje cinike e Edi Ramës për të hequr vëmendjen nga lista e gjatë e dështimeve dhe e skandaleve të tij. Prandaj, nuk bëhem pjesë e kësaj loje. Por siç e shikoni, jam në një tur takimesh me rininë, me qytetarët për të diskutuar të vërtetën e hidhur jo gënjeshtrat e qeverisë dhe mbi të gjitha për të diskutuar rrugët e daljes, zgjidhjes nga kjo krizë”, deklaroi Basha.

Loading...


“Nuk ka gënjeshtër që mund të më heqë nga detyra ime”. Është kjo përgjigjja e kryedemokratit Basha nga Korça lidhur me akuzat ndaj tij dhe lajmet për një vilë të dhuruar.

Sipas Bashës gënjeshtrat kundër tij dhe familjes së tij, janë një përpjekje cinike e Ramës për të hequr vëmendjen nga dështimet dhe skandalet dhe se nuk bëhet pjesë e kësaj loje.

“Nuk ka gënjeshtër që mund të më heqë nga detyra ime. Gënjeshtrat kundër meje dhe familjes time janë një përpjekje cinike e Edi Ramës për të hequr vëmendjen nga lista e gjatë e dështimeve dhe e skandaleve të tij. Prandaj, nuk bëhem pjesë e kësaj loje. Por siç e shikoni, jam në një tur takimesh me rininë, me qytetarët për të diskutuar të vërtetën e hidhur jo gënjeshtrat e qeverisë dhe mbi të gjitha për të diskutuar rrugët e daljes, zgjidhjes nga kjo krizë”, deklaroi Basha.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Vila luksoze?! Reagon për herë të parë Basha! Vila luksoze?! Reagon për herë të parë Basha!Rating: 5.0
To Top