SHQIPERIA

Virusi vdekjeprurës/ Meta jep alarmin, Shqipëria të marrë masa ekstreme (VIDEO)

Presidenti Ilir Meta ka kërkuar marrjen e masave më të rrepta dhe më forta epidemiologjike dhe sanitare për t’i paraprirë virusit vdekjeprurës koronavirus.
Sipas Metës dy rastet e fundit në Itali si dhe një tjetër rast në një vend tjetër fqinj janë tregues, se Shqipëria është e ekspozuar, ndaj kërkohet me urgjencë marrja e masave. Meta vuri në dukje edhe faktin nqë Organizata Botërore e Shëndetësisë ka shpallur gjendjen e emergjencës në nivel global.
Kreu i shtetit tha se inkurajon masat parandaluese, duke bërë me dije edhe faktin se Shqipëria ka një përvojë të mirë në këtë drejtim, teksa iu referua Sarsit të vitit 2003.
“Jemi në një proces komunikimi me të gjitha instatncat, por duhet të bëjmë gjithçka për të parandaluar me çdo kusht këtë virus” – tha Presidenti Meta, që sipas tij, masat duhet të jenë ndër më ekstremet e mundshme.

LIVE – Prononcim për mediat
Publiée par Ilir Meta sur Vendredi 31 janvier 2020

Loading...

Presidenti Ilir Meta ka kërkuar marrjen e masave më të rrepta dhe më forta epidemiologjike dhe sanitare për t’i paraprirë virusit vdekjeprurës koronavirus.

Sipas Metës dy rastet e fundit në Itali si dhe një tjetër rast në një vend tjetër fqinj janë tregues, se Shqipëria është e ekspozuar, ndaj kërkohet me urgjencë marrja e masave. Meta vuri në dukje edhe faktin nqë Organizata Botërore e Shëndetësisë ka shpallur gjendjen e emergjencës në nivel global.

Kreu i shtetit tha se inkurajon masat parandaluese, duke bërë me dije edhe faktin se Shqipëria ka një përvojë të mirë në këtë drejtim, teksa iu referua Sarsit të vitit 2003.

“Jemi në një proces komunikimi me të gjitha instatncat, por duhet të bëjmë gjithçka për të parandaluar me çdo kusht këtë virus” – tha Presidenti Meta, që sipas tij, masat duhet të jenë ndër më ekstremet e mundshme.

LIVE – Prononcim për mediat

Publiée par Ilir Meta sur Vendredi 31 janvier 2020

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Virusi vdekjeprurës/ Meta jep alarmin, Shqipëria të marrë masa ekstreme (VIDEO) Virusi vdekjeprurës/ Meta jep alarmin, Shqipëria të marrë masa ekstreme (VIDEO)Rating: 5.0
To Top