SHQIPERIA

Zbulohen sms/ Skënderbeu zbulon presionet: Siguroni provat kundër Takajt!

Skënderbeu denoncoi me forcë ato që i quan fakte se dënimi ndaj klubit korçar për trukime, erdhi pas presioneve dhe provave të stisura. Ekipi juglindor kaloi në sulm ndaj Sportradar dhe Federbet, dy agjencitë nen vëzhgimin e UEFA-s qe monitorojnë sfidat e dyshuara, menyrën e lojës, shumën e parave të vëna në baste dhe shumë indikatorë të tjerë
“Të thash që ne do të fitojmë, por ne duam disa prova më shumë kundër presidentit Takaj. Kur mund të takohemi? Siguroni prova që mund të na ndihmojë ne ta zhdukim atë.
Çfarë? Unë nuk po flasë, ose ju hajdeni dhe ne diskutojmë pagesën për çdo provë ose jo”, shkruhet në sms-të e publikuara nga Skënderbeu.
Më parë Sportradar dhe Federbet jane akuzuar nga disa persona se në gjirin e tyre ka persona të cilët marrin rryshfet dhe favore të tjera për te ndryshuar raportet, në futboll. Skënderbeu humbi edhe në arbitrazh betejën për të dalë i pastër nga dënimi 10 vjeçar dhe gjoba e majme për fiksim të rezultateve./Top Channel

Loading...

Skënderbeu denoncoi me forcë ato që i quan fakte se dënimi ndaj klubit korçar për trukime, erdhi pas presioneve dhe provave të stisura. Ekipi juglindor kaloi në sulm ndaj Sportradar dhe Federbet, dy agjencitë nen vëzhgimin e UEFA-s qe monitorojnë sfidat e dyshuara, menyrën e lojës, shumën e parave të vëna në baste dhe shumë indikatorë të tjerë

“Të thash që ne do të fitojmë, por ne duam disa prova më shumë kundër presidentit Takaj. Kur mund të takohemi? Siguroni prova që mund të na ndihmojë ne ta zhdukim atë.

Çfarë? Unë nuk po flasë, ose ju hajdeni dhe ne diskutojmë pagesën për çdo provë ose jo”, shkruhet në sms-të e publikuara nga Skënderbeu.

Më parë Sportradar dhe Federbet jane akuzuar nga disa persona se në gjirin e tyre ka persona të cilët marrin rryshfet dhe favore të tjera për te ndryshuar raportet, në futboll. Skënderbeu humbi edhe në arbitrazh betejën për të dalë i pastër nga dënimi 10 vjeçar dhe gjoba e majme për fiksim të rezultateve./Top Channel

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Zbulohen sms/ Skënderbeu zbulon presionet: Siguroni provat kundër Takajt! Zbulohen sms/ Skënderbeu zbulon presionet: Siguroni provat kundër Takajt!Rating: 5.0
To Top