SHQIPERIA

Zbulohen trafikantët italianë që ekzekutuan shqiptarin në Itali (EMRI)

Policia italiane po zhvillonte hetime pas vrasjes së një të riu shqiptar në Siena, ndërsa ajo që kanë zbuluar është një organizatë kriminale e shpërndarjes së drogës në zonat e Valdichiana dhe Crete Senesi.
Hetimet për shqiptarët trafikantë droge u zhvilluan pas vrasjes së 22 vjeçarit shqiptar Andrea Ndoja i ekzekutuar më datë më datë 9 maj 2018 nga Giulio Sale. Italiani Sale u dënua gjithsej 16 vjet burg, pas dënimit me gjykim të shkurtuar.
Nga hetimet për vrasjen u zbulua ekzistenca e një grupi shpërndarësish shqiptarë, miq me viktimën. Policia zbuloi se rrjeti i trafikantëve shiste kokainë me një çmim prej 80 deri 100 euro për gram, kurse shiteshin rreth 2 kilogramë kokainë e pastër në një muaj. Pasi u arrestuan, dy persona u dënuan me burg, kurse për dy të tjerë u dha masa e sigurisë “arrest shtëpie”.

Loading...

Policia italiane po zhvillonte hetime pas vrasjes së një të riu shqiptar në Siena, ndërsa ajo që kanë zbuluar është një organizatë kriminale e shpërndarjes së drogës në zonat e Valdichiana dhe Crete Senesi.

Hetimet për shqiptarët trafikantë droge u zhvilluan pas vrasjes së 22 vjeçarit shqiptar Andrea Ndoja i ekzekutuar më datë më datë 9 maj 2018 nga Giulio Sale. Italiani Sale u dënua gjithsej 16 vjet burg, pas dënimit me gjykim të shkurtuar.

Nga hetimet për vrasjen u zbulua ekzistenca e një grupi shpërndarësish shqiptarë, miq me viktimën. Policia zbuloi se rrjeti i trafikantëve shiste kokainë me një çmim prej 80 deri 100 euro për gram, kurse shiteshin rreth 2 kilogramë kokainë e pastër në një muaj. Pasi u arrestuan, dy persona u dënuan me burg, kurse për dy të tjerë u dha masa e sigurisë “arrest shtëpie”.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Zbulohen trafikantët italianë që ekzekutuan shqiptarin në Itali (EMRI) Zbulohen trafikantët italianë që ekzekutuan shqiptarin në Itali (EMRI)Rating: 5.0
To Top