SHQIPERIA

Zbulohet emri i ri për në SPAK, ja prokurorja që do betohet tek Meta

Këshilli i Lartë i Prokurorisë votoi emrin e Doloreza Musabelliut, si prokurore e SPAK, emri i së cilës do të paraqiten menjëherë në presidencë për betim. Prokurorja ka qenë më parë në të njëjtin pozicion te Krimet e Rënda, dhe me shumicë votash u votua për të qenë tashmë edhe pjesë e strukturës SPAK.
Doloreza Musabelliu pritet të bëjë betimin ditën e sotme për të qenë në detyrë, nisur edhe nga ngarkesa që ka tashmë SPAK me shumë çështje të mbetura stok.

Loading...

Këshilli i Lartë i Prokurorisë votoi emrin e Doloreza Musabelliut, si prokurore e SPAK, emri i së cilës do të paraqiten menjëherë në presidencë për betim. Prokurorja ka qenë më parë në të njëjtin pozicion te Krimet e Rënda, dhe me shumicë votash u votua për të qenë tashmë edhe pjesë e strukturës SPAK.

Doloreza Musabelliu pritet të bëjë betimin ditën e sotme për të qenë në detyrë, nisur edhe nga ngarkesa që ka tashmë SPAK me shumë çështje të mbetura stok.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Zbulohet emri i ri për në SPAK, ja prokurorja që do betohet tek Meta Zbulohet emri i ri për në SPAK, ja prokurorja që do betohet tek MetaRating: 5.0
To Top