SHOWBIZ

‘Zhduken’ Adonisi e Teuta, çka po ndodh me çiftin

Çka po ndodh me Teutën dhe Adonisin.

Teuta Krasniqi dhe Adonis Morina e kanë marrë një vendim.

Çifti janë shkëputur nga rrjetet sociale.

Ata kanë qenë aktiv me postime, por ja që kanë vendosur të largohen. Se cila ishte arsyeja e marrjes së këtij vendimi nga ana e tyre nuk dihet.

Ndryshe, Teuta dhe Adonisi kalojnë pothuajse gjithë kohën së bashku, në të njëjtën kohë qëndrojnë me vajzën e tyre Kaian, në shoqerinë e tyre nuk mungon edhe Tara, vajza e Teutës nga martesa e parë me këngëtarin, Blero.

Loading...

Çka po ndodh me Teutën dhe Adonisin.

Teuta Krasniqi dhe Adonis Morina e kanë marrë një vendim.

Çifti janë shkëputur nga rrjetet sociale.

Ata kanë qenë aktiv me postime, por ja që kanë vendosur të largohen. Se cila ishte arsyeja e marrjes së këtij vendimi nga ana e tyre nuk dihet.

Ndryshe, Teuta dhe Adonisi kalojnë pothuajse gjithë kohën së bashku, në të njëjtën kohë qëndrojnë me vajzën e tyre Kaian, në shoqerinë e tyre nuk mungon edhe Tara, vajza e Teutës nga martesa e parë me këngëtarin, Blero.

Loading...
Loading...

Most Popular

Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . ‘Zhduken’ Adonisi e Teuta, çka po ndodh me çiftin ‘Zhduken’ Adonisi e Teuta, çka po ndodh me çiftinRating: 5.0
To Top