OTHER

Zotërojnë shumicën e pasurive botërore, njihuni me 15 multimiliarderët (FOTO)

Për njerëzit më të pasur në botë kjo javë ka qenë shumë e mirë. Bloomberg raporton se të ardhurat e tyre janë arritur këtë javë, pavarësisht tensioneve në tregtinë globale.

Bill Gates, Jeff Bezos dhe Bernard Arnault dominojnë listën në tre vendet e para, ndërkohë që në fotogaleri do të gjeni edhe 15 njerëzit më të pasur në botë.

Loading...

Për njerëzit më të pasur në botë kjo javë ka qenë shumë e mirë. Bloomberg raporton se të ardhurat e tyre janë arritur këtë javë, pavarësisht tensioneve në tregtinë globale.

Bill Gates, Jeff Bezos dhe Bernard Arnault dominojnë listën në tre vendet e para, ndërkohë që në fotogaleri do të gjeni edhe 15 njerëzit më të pasur në botë.

Loading...
Loading...

Most Popular

Loading...
Kosova Today News Reviewed by Kosova News on . Zotërojnë shumicën e pasurive botërore, njihuni me 15 multimiliarderët (FOTO) Zotërojnë shumicën e pasurive botërore, njihuni me 15 multimiliarderët (FOTO)Rating: 5.0
To Top