TECH

bg
Google sjellë një veçori shumë interesante

Google sjellë një veçori shumë interesante

Google ka shtuar një funksionalitet të ri eksperimental të AI gjeneruese në shfletuesin...

bg
Apple paralajmëron klientët: Mos e vendosin iPhone-in e lagur në oriz

Apple paralajmëron klientët: Mos e vendosin iPhone-in e lagur në oriz

Apple po paralajmëron klientët që të ndalojnë vendosjen e iPhone-ve të tyre në thasë...

bg
Volkswagen po tërheq nga tregu 260 mijë vetura për shkak të rrezikut nga zjarri

Volkswagen po tërheq nga tregu 260 mijë vetura për shkak të rrezikut nga zjarri

Volkswagen është duke tërhequr mbi 260 mijë vetura në Shtetet e Bashkuara të Amerikës....

bg
Gjashtë gabimet që e dëmtojnë telefonin gjatë mbushjes

Gjashtë gabimet që e dëmtojnë telefonin gjatë mbushjes

Përdorimi i telefonit gjatë mbushjes konsiderohet ndër gabimet më të mëdha, por...

bg
Të reja nga Porsche, prezanton modelin e saj më të ri!

Të reja nga Porsche, prezanton modelin e saj më të ri!

Me arkitekturën e tij, Mission X thuhet të jetë rival i Rimac Nevera, i cili është...

bg
A mjafton vetëm ndëshkimi për TikTok-un pa fre?

A mjafton vetëm ndëshkimi për TikTok-un pa fre?

Ndëshkimi nisi. Shtjellës së anës së errët të TikTok-ut – kërcënues, shfrytëzues,...

bg
Apple thotë se Spotify dëshiron qasje ‘të pakufi” në mjetet e saj pa paguar

Apple thotë se Spotify dëshiron qasje ‘të pakufi” në mjetet e saj pa paguar

Apple ka dënuar Spotify lidhur me ankesën e konkurrencës të paraqitur në BE që mund...

bg
Mos e vendosni iPhone-in në oriz, thotë Apple teksa sugjeron një tjetër zgjidhje

Mos e vendosni iPhone-in në oriz, thotë Apple teksa sugjeron një tjetër zgjidhje

Kur telefoni bie në kontakt me ujin, ndoshta ‘ilaçi’ më i njohur popullor është...

bg
Tregu i automjeteve elektrike të përdorura mund të ‘joshë’ shoferët kureshtarë

Tregu i automjeteve elektrike të përdorura mund të ‘joshë’ shoferët kureshtarë

21 mijë Tesla janë gati të vërshojnë në tregun e makinave të përdorura në SHBA,...

bg
Çfarë domethënie kanë numrat dhe shkronjat në goma?

Çfarë domethënie kanë numrat dhe shkronjat në goma?

Ka shumë shenja të ndryshme në goma dhe secila prej tyre ka një funksion specifik....

bg
Intuitive Machines: Kompania amerikane bën uljen historike në Hënë

Intuitive Machines: Kompania amerikane bën uljen historike në Hënë

Një kompani amerikane ka bërë histori, duke u bërë struktura e parë komerciale,...

bg
Harrojeni të bëni më ‘screenshot’, WhatsApp me rregulla të reja

Harrojeni të bëni më ‘screenshot’, WhatsApp me rregulla të reja

WhatsApp” po teston një funksionalitet të ri që i ndalon përdoruesit t’i bëjnë ‘screenshot’...

bg
YouTuber-es Ruby Franke i jepet dënim maksimal për abuzimin e fëmijëve

YouTuber-es Ruby Franke i jepet dënim maksimal për abuzimin e fëmijëve

Një nënë – këshillat e ashpra prindërore të së cilës e kthyen atë në influencuese...

bg
Pse marka më e famshme e makinave po tërheq rreth 250 mijë automjete?

Pse marka më e famshme e makinave po tërheq rreth 250 mijë automjete?

Është njoftuar se prodhuesi gjerman i makinave Mercedes-Benz do të tërheqë rreth...

bg
Musk: Pacienti me çipin e “Neuralinkut” e ka lëvizur miun kompjuterik me mendime

Musk: Pacienti me çipin e “Neuralinkut” e ka lëvizur miun kompjuterik me mendime

Pacienti i parë njeri të cilit iu vendos një çip në tru nga “Neuralink” duket se...

bg
Amaury Guichon krijon veturën sportive F1 tërësisht nga çokollata

Amaury Guichon krijon veturën sportive F1 tërësisht nga çokollata

Amaury Guichon ka krijuar një veturë të kuqe garash F1 tërësisht nga çokollata pikërisht...

bg
BE nis hetim zyrtar ndaj TikTok-ut

BE nis hetim zyrtar ndaj TikTok-ut

Komisioni Evropian ka hapur një hetim për të vlerësuar nëse platforma TikTok mund...

bg
Japonia do të lëshojë satelitin e parë prej druri në botë, për të luftuar ndotjen e hapësirës

Japonia do të lëshojë satelitin e parë prej druri në botë, për të luftuar ndotjen e hapësirës

Shkencëtarët japonezë kanë krijuar një nga anijet kozmike më të pazakonta në botë...