Gashi: Mushkëritë e qytetit nuk duhet t’ua lëmë t’i ngulfasin të paaftët

Welcome to Kosova Today

The post d first on INA ONLINE.Gashi: Mushkëritë e qytetit nuk duhet t’ua lëmë t’i ngulfasin të paaftët appeare Kreu i Alternativës, Afrim Gashi në shoqëri të kandidatit për President, Arben Taravari dhe liderëve të koalicionit VLEN, nga Parku i Sarajit ka apeluar për nevojën e investimeve dhe ruajtjen e hapësirave të gjelbra. “Ruajtja e ambientitit e krijimi i mundësive për shfrytëzim më të madh të kësaj pjese bashkë me kanionin e Matkas e […] The post Gashi: Mushkëritë e qytetit nuk duhet t’ua lëmë t’i ngulfasin të paaftët appeared first on INA ONLINE.

Gashi: Mushkëritë e qytetit nuk duhet t’ua lëmë t’i ngulfasin të paaftët

The post d first on INA ONLINE.Gashi: Mushkëritë e qytetit nuk duhet t’ua lëmë t’i ngulfasin të paaftët appeare

Kreu i Alternativës, Afrim Gashi në shoqëri të kandidatit për President, Arben Taravari dhe liderëve të koalicionit VLEN, nga Parku i Sarajit ka apeluar për nevojën e investimeve dhe ruajtjen e hapësirave të gjelbra.

“Ruajtja e ambientitit e krijimi i mundësive për shfrytëzim më të madh të kësaj pjese bashkë me kanionin e Matkas e atraksionet tjera janë potencial i jashtëzakonshëm turistik”, ka thënë Gashi.

Kjo sipas tij duhet të jetë mision i qeverisjes dhe të mos vuajnë qytetarët nga paaftësia e udhëheqësve të institucioneve, të cilët nuk kanë fuqi e as ide qoftë edhe për t’i larguar mbeturinat.

“Më e pakta që mund të bëjmë është të ndryshojmë mënyrën si trajtohen të mirat që i kemi e që na janë besuar ti ruajm. Nuk ia vlenë të pritet për një vendim nga një institucion në tjetrin për të larguar mbeturinat nga Liqeni i Treskës. Ju nuk duhet të vuani paaftësinë e udhëheqësve, të cilët nuk krijojnë kushte për shfrytëzimin e hapësirave të gjelbra”, u është drejtuar ai të pranishmëve.

Prandaj sipas Gashit ia vlen të bëhet ndryshimi dhe për këtë i ka ftuar qytetarët që ndryshimin ta bëjnë me votë. Ndryshimi ia VLEN!

The post Gashi: Mushkëritë e qytetit nuk duhet t’ua lëmë t’i ngulfasin të paaftët appeared first on INA ONLINE.

Tags Kerko

Kete lajm mund ta gjeni direkt ne linqet me posht:
ONLINE Gashi Mushk Alternativ Afrim President Arben Taravari Parku Sarajit Ruajtja Matkas Liqeni Tresk Prandaj Gashit Ndryshimi

Kerko ne Google fjalet :

Kliko mbi fjalet me posht shfaqet kerkimi:
ONLINE Gashi Mushk Alternativ Afrim President Arben Taravari Parku Sarajit Ruajtja Matkas Liqeni Tresk Prandaj Gashit Ndryshimi

Shiko videon ...

Sisteme Online Programime
Programing Online
Përmbajtja fillestare