SHOW

bg
7 Bimët që Bëjnë Mrekulli Rreth Njeriut

7 Bimët që Bëjnë Mrekulli Rreth Njeriut

Shëndeti dhe mirëqenia e secilit prej nesh në shtëpi apo edhe në vendet ku punojmë...

bg
Valeriana e Gjelbër – Një Thesar Vitaminash dhe Mineralesh

Valeriana e Gjelbër – Një Thesar Vitaminash dhe Mineralesh

Sallata valeriana është një bimë që rritet gjatë gjithë vitit dhe bën pjesë në familjen...

bg
Ndotja e Ajrit në Shqipëri 2 Herë më e Lartë se Limitet

Ndotja e Ajrit në Shqipëri 2 Herë më e Lartë se Limitet

Europa po përballet me një “krizë të rëndë të shëndetit publik”, me pothuajse të...

bg
Ekuinoksi i Vjeshtës – Kur Do Të Nisë Në Shqipëri

Ekuinoksi i Vjeshtës – Kur Do Të Nisë Në Shqipëri

Pas muajve të gjatë e plot diell të verës, ditët duhet të kthehen në normalitetin...

bg
Si i ka ndryshuar shkenca dhe teknologjia zakonet e duhanpirësve? Produktet pa tym si zgjidhje për konsumimin e duhanit. Avantazhi që sjellin në shëndet

Si i ka ndryshuar shkenca dhe teknologjia zakonet e duhanpirësve? Produktet pa tym si zgjidhje...

Teknologjia – bota rrotullohet rreth saj. Ajo ka ndryshuar rrënjësisht jetën tonë...

bg
Historia e Alberta Meçaj Si Arriti të Jetë Një Sipërmarrëse e Suksesshme e Materialeve Hidraulike

Historia e Alberta Meçaj Si Arriti të Jetë Një Sipërmarrëse e Suksesshme e Materialeve Hidraulike

Alberta Meçaj e nisi rrugën drej biznesit dhe sipërmarrjes në vitin 2003 ku hapi...

bg
Çmimet e produkteve bujqësore në rritje

Çmimet e produkteve bujqësore në rritje

Rritja e kërkesës për eksporte, numri i lartë i turistëve, ndryshimet klimatike...

bg
Miqtë dhe Armiqtë e Rinj të Mjedisit

Miqtë dhe Armiqtë e Rinj të Mjedisit

Një hyrje e re i shtohet listës së gjatë të armiqve të mjedisit, si faktor me ndikim...

bg
Rrodhja e Madhe e Shqipërisë – Vlerat e Forta Medicinale

Rrodhja e Madhe e Shqipërisë – Vlerat e Forta Medicinale

Çfarë është Rrodhja e madhe? Bëhet fjalë për një bimë me emrin botanik Arctium lappa....

bg
Apeli i shkencëtarëve: Kriza e klimës të shpallet emergjencë shëndetësore

Apeli i shkencëtarëve: Kriza e klimës të shpallet emergjencë shëndetësore

Në më shumë se 200 revista shkencore, studiuesit i kanë drejtuar një apel Organizatës...

bg
Ndryshimet ekstreme të klimës, shkencëtarët e BE-së: Ky vit do të jetë më i ngrohti në 125,000 vjet

Ndryshimet ekstreme të klimës, shkencëtarët e BE-së: Ky vit do të jetë më i ngrohti në 125,000...

Ky vit do të jetë më i ngrohti në botë në 125,000 vjet, deklaruan sot shkencëtarët...

bg
“Ndihmojnë duhanpirësit të lënë cigaret”/ 90 ekspertë, letër Komisioneres së lartë evropiane për efikasitetin e produkteve pa tym

“Ndihmojnë duhanpirësit të lënë cigaret”/ 90 ekspertë, letër Komisioneres së lartë evropiane...

Nga data 20 deri më 25 nëntor, delegatët që përfaqësojnë vendet që kanë nënshkruar...

bg
Kanadaja, në hapat e Anglisë për të hequr dorë nga duhanpirja? Propozon alternativat pa tym si zgjidhje

Kanadaja, në hapat e Anglisë për të hequr dorë nga duhanpirja? Propozon alternativat pa tym...

Pas Mbretërisë së Bashkuar që propozoi ndalimin e brezave të rinj që të blejnë cigare,...

bg
Prodhimi i pakët i ullirit! Në Mallakastër fabrikat e vajit po punojnë me kohë të reduktuar

Prodhimi i pakët i ullirit! Në Mallakastër fabrikat e vajit po punojnë me kohë të reduktuar

Prodhimi i ullirit në Mallakastër këtë vit ka rënë ndjeshëm. Kjo ka sjellë dhe reduktim...

bg
Supermarketet spanjolle kyçin vajin e ullirit për shkak të rritjes së vjedhjeve në dyqane

Supermarketet spanjolle kyçin vajin e ullirit për shkak të rritjes së vjedhjeve në dyqane

Në Spanjë, prodhuesi më i madh në botë i vajit të ullirit, supermarketet po kyçin...

bg
“Colors of Hope”, një ekspozitë arti nga fëmijë me aftësi ndryshe që mbushi me ngjyra Tiranën

“Colors of Hope”, një ekspozitë arti nga fëmijë me aftësi ndryshe që mbushi me ngjyra Tiranën

  “Colors of Hope” është ekspozita që iu bashkua së fundi Tiranësdhe që synon të...

bg
CCBS PREZANTON RAPORTIN E PARË TË QËNDRUESHMËRISË, PËR NJË QASJE TË CERTIFIKUAR DHE PRAGMATIKE NDAJ PËRGJEGJËSISË SOCIALE

CCBS PREZANTON RAPORTIN E PARË TË QËNDRUESHMËRISË, PËR NJË QASJE TË CERTIFIKUAR DHE PRAGMATIKE...

Dokumenti zyrtar i paraqitur që vërteton angazhimin e kompanisë për një të ardhme...