Hapet zarfi i zi! Ilnisa dhe Meritoni skualifikohen nga Big Brother Vip

Një zarf i zi është paraqitur në shtëpinë vip dhe ka ngjallur shumë dyshime se çfarë do të ndodhë me ta. Ilnisa dhe Meriton pavarësisht paralajmërimeve ju keni vijuar të silleni po njësoj duke përndjekur banorë brenda shtëpisë ka vendosur që të dy ju të skualifikoheni nga gara. Vendimi nuk është pritur aspak mirë nga […]

Hapet zarfi i zi! Ilnisa dhe Meritoni skualifikohen nga Big Brother Vip

Një zarf i zi është paraqitur në shtëpinë vip dhe ka ngjallur shumë dyshime se çfarë do të ndodhë me ta.

Ilnisa dhe Meriton pavarësisht paralajmërimeve ju keni vijuar të silleni po njësoj duke përndjekur banorë brenda shtëpisë ka vendosur që të dy ju të skualifikoheni nga gara.

Vendimi nuk është pritur aspak mirë nga dyshja.

Ata janë larguar nga shtëpia pa takuar një pjesë të banorëve.

Linku: https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/