Mbresa dhe Nita Latifi përballen si asnjëherë më parë

Welcome to Kosova Today

Mbresa Hjarullahu dhe Nita Latfi kanë publikuar një video teksa shihen bashkë. Ato kanë realizuar një ‘Tik-tok’ me tematik të ‘Big Brother VIP Kosova vs Albania’, shkruan Kosovarja. Nuk kanë munguar as reagimi i ndjekësve duke komentuar sjelljen e tyre. Por Mbresa shprehet se “Mos gjykoni lëvizjet se aty për aty u dasht me improvizu […]

Mbresa dhe Nita Latifi përballen si asnjëherë më parë

Mbresa Hjarullahu dhe Nita Latfi kanë publikuar një video teksa shihen bashkë.

Ato kanë realizuar një ‘Tik-tok’ me tematik të ‘Big Brother VIP Kosova vs Albania’, shkruan Kosovarja.

Nuk kanë munguar as reagimi i ndjekësve duke komentuar sjelljen e tyre.

Por Mbresa shprehet se “Mos gjykoni lëvizjet se aty për aty u dasht me improvizu trendin”.

Ndiqeni për më shumë videon.

Tags Kerko

Kete lajm mund ta gjeni direkt ne linqet me posht:
Mbresa Hjarullahu Latfi Brother Kosova Albania Kosovarja Ndiqeni

Kerko ne Google fjalet :

Kliko mbi fjalet me posht shfaqet kerkimi:
Mbresa Hjarullahu Latfi Brother Kosova Albania Kosovarja Ndiqeni

Shiko videon ...

Sisteme Online Programime
Programing Online
Përmbajtja fillestare