Pusho! Ledion Liço revoltohet me Romeo Veshajn

Ledion Liço revoltohet gjatë moderimit të spektaklit. Shkak është bërë ndërhyrja e Romeos me opinione dhe kur pyeten banorët e tjerë. Ledioni me tone të ashpra i është drejtuar Romeos: Pusho, mbylle gojën një herë se e ke tepruar. Romeo ka vijuar dhe për të disatën herë Ledioni i është lutur që të mos e […]

Pusho! Ledion Liço revoltohet me Romeo Veshajn

Ledion Liço revoltohet gjatë moderimit të spektaklit.

Shkak është bërë ndërhyrja e Romeos me opinione dhe kur pyeten banorët e tjerë.

Ledioni me tone të ashpra i është drejtuar Romeos: Pusho, mbylle gojën një herë se e ke tepruar.

Romeo ka vijuar dhe për të disatën herë Ledioni i është lutur që të mos e teprojë më në këtë formë pasi bëhet i besdisshëm.

Romeo dhe Juli duket se i kanë shpallur luftë njëri-tjetrit në kuadër të lojës.

Juli e ka akuzuar se po përdor situatën e Eglës për vëmendje.

Ndërsa Romeo nga ana tjetër po i konsideron si jo njerëzor me sjelljen e tyrë në momentin që u largua aktorja nga shtëpia vip.

Linku:https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/

Burimi i fotos:https://www.instagram.com/bigbrotheralb_vip/