Home / KOSOVA / Shqiptarët në Tuz festojnë me flamurin Kuq dhe Zi, në prag të fitores historike

Shqiptarët në Tuz festojnë me flamurin Kuq dhe Zi, në prag të fitores historike

Ka nisur tashmë festa rrugëve të Tuzit

Të bashkuar për herë të parë, shqiptarët në Tuz të Malit të Zi u unifikuan në zgjedhjet që u mbajtën sot.

Gjetja e një gjuhe të përbashkët, u prit me gëzim nga të gjithë malësorët, të cilët erdhën nga e gjithë bota për ta votuar numrin 5.

Madje me flamuj Kuq e Zi ka nisur tashmë festa rrugëve të Tuzit, të cilët kanë dalur masivisht në zgjedhje.

Deri në përfundim të numërimit të votave ku malësorët po e presin fitoren historike, ngazëllimi dhe festa e tyre tashmë ka nisur.

Shperndaje nese ke nje mik te mire...
Kosova Today News Reviewed by Shqipe Krasniqi on . Shqiptarët në Tuz festojnë me flamurin Kuq dhe Zi, në prag të fitores historike Shqiptarët në Tuz festojnë me flamurin Kuq dhe Zi, në prag të fitores historikeRating: 4.8