Albina Kelmendi: Jom gati me luftu per Kosoven

Albina Kelmendi: Jom gati me luftu per Kosoven

Albina Kelmendi: Jom gati me luftu per Kosoven

Fituesja e festivalit të këngës në edicionin e 61 Albina Kemendi në një interviste me Shpetim Deskun foli për jetën dhe karrierën e saj gjerë e gjatë.

Ajo gjithashtu shprehet se kur këndon këngët me tematika te rëndësishme ka gjithmonë me vete tekstin e tyre, nga konsiderata qe mos të bëjë gabim në këndim, shkruan “Kosovarja”

“Kur këndoj këngët me tematike patriotike kom gati me kap pushkën e me luftu” shprehet Klemendi.

Albina kohës së fundit është tejet aktive me projekte të reja.